Om oss

Välkommen till Rörteknik i Kristinehamn.

Företaget grundades 1973 och vi har varit verksamma i branschen sedan dess.
Idag utför vi allt inom VVS-badrumsrenoveringar, service, mindre entreprenader, lagerförsäljning och Värmepumpsinstallationer samt övriga energilösningar till företag och privatpersoner.

IVT

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT´s heltäckande program av bergvärmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Vårt samarbete med IVT, som är nordens ledande tillverkare av värmepumpar, gör att vi kan erbjuda ett stort urval av produkter med den senaste tekniken på området. En trygghet för dig och för oss.

Lagerservice åt företag

Vår verksamhets huvuduppgift är att se till att vi uppfyller våra kunders krav, önskemål och förväntningar. Vi har unika kunskaper om vår lokala marknad och arbetar med en lagerservice åt många olika företag på orten samtidigt som vi fokuserar på att förmedla energisnåla lösningar åt privata kunder.

Rörteknik AB utför alla typer av service och underhållsarbeten i kommersiella byggnader, industrier och egna hem.

GDPR

Vi hanterar alla personuppgifter enligt nya lagen GDPR. Vi värnar om din integritet. Du kan känna dig trygg när du anförtror dina personuppgifter till oss. Vår policy är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för att ge dig vår bästa service. Vi behandlar endast namn, adress, telefon och ROT-uppgifter och gör inga kundutskick eller direktmarknadsföring.

Om du som kund inte godkänner hantering av era uppgifter ber vi er att kontakta oss så vi kan ta bort dessa ur våra kundregister.

Kontakta oss

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB