Våra Tjänster

Allt inom VVS

  • Värmepumpar, service & installation
  • Allt inom VVS
  • Energibesiktning
  • Totalentreprenad
  • Hämtlager

Vi utför allt inom VVS-badrumsrenoveringar, service, mindre entreprenader, lagerförsäljning och Värmepumpsinstallationer samt övriga energilösningar till företag och privatpersoner.

Ska du renovera ditt badrum?
Välkomna in och se vår utställning och/eller hämta en katalog.

Lagerförsäljning

I våra lokaler på Karlstadsvägen 46 i Kristinehamn finns vårt välsorterade lager med VVS-artiklar.

Vi är återförsäljare av badrumsinredning, porslin, wc-stolar, duschkabiner och duschväggar, kopplingar för vvs installationer, rörisolering, pemslangar och vattenpumpar.
Det du oftast behöver finns som regel i lager, om det saknas så kan vi beställa hem med korta leveranstider!

Öppettider Hämtlager

Öppet vardagar 07:00 – 16:00.
Frukost 09.00-09.30.
Lunchstängt 12:00-13:00.
Välkomna in!

Auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT´s heltäckande program av bergvärmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Vårt samarbete med IVT, som är nordens ledande tillverkare av värmepumpar, gör att vi kan erbjuda ett stort urval av produkter med den senaste tekniken på området. En trygghet för dig och för oss.

Vi är ett IVT Center & ditt lokala serviceombud

IVT är en av marknadens mest respekterade tillverkare av värmepumpar och namnet borgar för hög kvalitet och prestanda. Som IVT Center är vi ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö.

Vi har en utställning med IVT:s aktuella utbud av värmepumpar och annan utrustning för uppvärmningen av ditt hus. Personalen är utbildad av IVT enligt mycket höga krav. IVT:s värmepumpar finns i allt från småhus till stora kommersiella fastigheter.

SITEMAP

Kontakta oss

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB