Värmepumpar Karlskoga

Auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT Värmepumpar Karlskoga

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT´s heltäckande program av bergvärmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Vårt samarbete med IVT, som är nordens ledande tillverkare av värmepumpar, gör att vi kan erbjuda ett stort urval av produkter med den senaste tekniken på området. En trygghet för dig och för oss.

Värmepumpar Karlskoga

En värmepump från IVT är ett bekvämt val. Till skillnad från exempelvis ved-, pellets- eller oljeuppvärmning så kräver inte våra värmepumpar någon bränslepåfyllning. Värmen hämtas direkt från naturen och det enda du behöver tänka på är att ställa in hur varmt du vill ha det. Beroende på vad du har för uppvärmning idag kan du sänka dina värmekostnader med upp till 70%! Vi installerar värmepumpar i Karlskoga med omnejd. Kontakta oss för vidare information.

Bergvärmepumpar Karlskoga

Ditt hus ökar i värde! När du installerar en berg-, jord- eller sjövärmepump i Karlskoga gör du en investering som du inte bara har nytta av när du bor i huset, utan även när du säljer det vidare. Ett borrhål återladdas ständigt av solens strålar. Därför finns det heller ingen risk att värmen tar slut, så länge solen fortsätter att lysa. Detsamma gäller för värmen i jord, sjö och grundvatten.

Vi utför

  • Försäljning
  • Installation och service
  • Rådgivning kring lån och försäkringar
  • Dimensionering av värmepumpar

Kontakta Thomas Larsson när du vill prata Värmepumpar:
Telefon: 070-5232150
Mail: thomas@rorteknikab.com

Kontakta oss

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB