Värmepumpar

Bergvärme

Bergvärme kan sänka en byggnads uppvärmningskostnader med upp till 80% årligen. Dessutom ger det 97 % lägre CO2-utsläpp per kWh i jämförelse med fjärrvärme.

Jordvärme

Denna typ av system hämtar energi från lagrad solvärme i marken, vilket gör att det fungerar lite som horisontell bergvärme.

Luft/Luftvärme

Helt nya Aero-serien är utvecklad för att prestera i nordiskt klimat. Högsta energiklassning och smarta funktioner ger skönt och plånbokssmart inomhusklimat – sommar som vinter.

Luft/Vattenvärme

Genom att hämta energi från uteluften kan våra luft/vattenvärmepumpar sänka dina värmekostnader. En IVT luft/vattenvärmepump fortsätter att leverera energisnål värme, även när utetemperaturen närmar sig minus 20 grader.

Frånluftsvärme

Våra frånluftsvärmepumpar återvinner värmen som redan finns i ditt hus, och som annars hade ventilerats ut. På så sätt kan de både producera värme och varmvatten till en mycket låg kostnad.

Större fastighet

IVT Geo finns i åtta olika effektstorlekar. Det gör att vi kan sätta ihop en systemlösning som passar de exakta behoven för varje fastighet.

Auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT´s heltäckande program av bergvärmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Vårt samarbete med IVT, som är nordens ledande tillverkare av värmepumpar, gör att vi kan erbjuda ett stort urval av produkter med den senaste tekniken på området.
En trygghet för dig och för oss.

Värmepump från IVT

En värmepump från IVT är ett bekvämt val. Till skillnad från exempelvis ved-, pellets- eller oljeuppvärmning så kräver inte våra värmepumpar någon bränslepåfyllning. Värmen hämtas direkt från naturen och det enda du behöver tänka på är att ställa in hur varmt du vill ha det. Beroende på vad du har för uppvärmning idag kan du sänka dina värmekostnader med upp till 70%!

Bergvärmepumpar

Ditt hus ökar i värde! När du installerar en berg-, jord- eller sjövärmepump gör du en investering som du inte bara har nytta av när du bor i huset, utan även när du säljer det vidare. Ett borrhål återladdas ständigt av solens strålar. Därför finns det heller ingen risk att värmen tar slut, så länge solen fortsätter att lysa. Detsamma gäller för värmen i jord, sjö och grundvatten.

Vi utför

 • Försäljning
 • Installation och service
 • Rådgivning kring lån och försäkringar
 • Dimensionering av värmepumpar

Kontakta Thomas Larsson när du vill prata Värmepumpar:
Telefon: 070-5232150
Mail: thomas@rorteknikab.com

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK OCH FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT!

Fyll i vårt kontaktformulär nedan så kontaktar vi er så snart vi kan.

  Thomas Larsson

  Säljare

  Kontakta oss

  Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB